مطالعه ادبیات

ساخت وبلاگ

و چه واژگانی که قرعهی فال به نامشان نیفتاده و ستاره ندارند و شما را به سفر کوتاه انتهای کتاب، هدایت نمیکنند؛ اما بدانیم که دانستن همهی این واژگان، گام اول درک معانی و مفاهیم است که خود یک هواپیمای مافوق صوت است که شما را به درون ادبیات و جملههای قدیمی و جدید، رهنمون میکند.
 

ایستگاه دوم:
 

نکتهی مورد نظر در این ایستگاه، روانخوانی دروس، چه شعر و چه نثر است. کمکم بخوانید و روان هم بخوانید تا به دریافت معانی و مفاهیم دست یابید. یادتان باشد، مشکل عظیم ادبیات، نفهمیدن مطالبی است که آنها را مطالعه میکنید.


ایستگاه سوم: ایستگاه خودآزماییها و توضیحات
 

با تفکر و تعمق بیشتری، به نکات طلایی و برگزیدهی دروس بنگرید. کمتر حفظ کنید و بیشتر بفهمید. مسافران عزیز آمادهی صعود، مطلبی را که بهتر بفهمید، بهتر حفظ خواهید کرد. امتحانات ترم 1، در پیش است؛ از امروز، عمیق فهمیدن و عمیق خواندن و سپس به محفوظات سپردن را پیشه کنید.
 

ایستگاه چهارم: تاریخ ادبیات و دانشهای ادبی
 

با خواندن تاریخ ادبیات و نکتههای ادبی، آشتی کنید. سعی کنید با کدگذاری در ذهن، با هر یک از شخصیتها، ارتباط برقرار کنید؛ مثلاً از سیمین دانشور با اصطلاح ساج به عنوان یک درخت محکم و مستحکم یاد کنید. ساج: سووشون، آتش خاموش، جزیرهی سرگردانی.

نگران نباشید. این مطالب با تکرار دو تا سه بار در ذهن، تثبیت خواهد شد؛ پس تکرار و تمرین را فراموش نکنید.
ایستگاههای قبل را سپری کردیم. اینک به ایستگاه پنجم میرسیم.
 

ایستگاه پنجم: شعر حفظی
 

شعرهای حفظی را فراموش نکنید. از امروز تا شروع امتحانات ترم، هر روز تعداد کمی از ابیات را حفظ کنید زیرا شب امتحان برای انجام همهی این کارها، فرصت ندارید. ذره ذره جمع کنید و تکرار و ممارست را فراموش نکنید.

 

+ نوشته شده در  یکشنبه سی و یکم اردیبهشت ۱۳۹۶ساعت 9:58  توسط سلمان انتظاری فرح آبادی  | 
آموزشگاه علمی حکمت ساری...
ما را در سایت آموزشگاه علمی حکمت ساری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hekmatsari2o بازدید : 156 تاريخ : يکشنبه 21 خرداد 1396 ساعت: 0:00